FOTO Adriela Morar, afectata crunt de despartirea de fostul iubit. I-a albit parul!

13

Necazurile in amor au ruinat-o pe Adriela Morar. Separata de un an de fostul iubit, medicul stomatolog care a sprijinit-o financiar, bruneta a suferit mult, iar durerea a lasat urme adanci atat in sufletul sau, dar si pe chipul care i-a imbatranit subit.

Adriela a facut echipa in al doilea sezon de „Dansez”, in 2006, cu Smiley.

Multi isi mai amintesc si acum o parte dintre dansurile lor si multi si-au inchipuit atunci ca vor face pereche si in viata de zi cu zi.

Adriela si Piticu

Adriela si Piticu

Dar n-a fost pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste. Nu Smiley a devenit iubitul Adrielei, ci Piticu, colegul de trupa al acestuia.

Multa vreme, au fost un cuplu fericit, au mers prin vacante, iar cariera Adrielei a inflorit, ea jucand in cateva telenovele marca Acasa TV. Dupa despartirea de Ionut, bruneta a intrat intr-un con de umbra, cel putin in ceea ce priveste aparitiile oficiale, dar asta nu inseamna ca nu a avut o viata palpitanta. A iubit, din nou, si a ajuns intructoare de zumba.

Dar, intre timp, s-a si despartit. Relatia cu medicul stomatolog Stefan Atanasiu a fost una cu nabadai, presarata cu foarte multe scandaluri, din cauza neintelegerilor dintre ea si parintii acestuia. Acuzata ca urmareste sa traga foloase materiale, de pe urma medicului, Adriela s-a trezit, in cele din urma, singura, in luna noimembrie a anului trecut. Iar de atunci a suferit enorm, din toate punctele de vedere, si durerea i-a lasat semne puternice, care se vad cu ochiul liber.

Astfel, la doar 27 de ani, fosta iubita a lui Piticu, de la trupa Simplu, a imbatranit subit, avand o gramada de riduri in jurul ochilor, precum o femeie trecuta de 40 de ani, dar si cateva fire de par alb, ce-i confera un aspect inestetic.

Recent, cum a fost nevoita sa se intretina singura, iar job-ul de instructoare de zumba nu este chiar cel mai banos de pe lume, Adriela s-a gandit sa revina la pasiunea pentru modelling. Astfel, bruneta a pus mana pe un contract destul de banos si a pozat pentru o celebra marca de bauturi alcoolice, foarte la moda prin cercurile exclusiviste din Bucuresti.