Fostul sot al lui Teo Trandafir s-a dat in spectacol la nunta lui Eduard Irimia

5

Promotorul Eduard Irimia s-a insurat sambata cu aleasa inimii sale, Ioana, iar evenimentul a avut loc la Palatul Stirbei, anunta cancan.ro.

Petrecerea a fost organizata chiar de mire iar cei doi indragostiti au fost foarte multumiti de rezultat. Printre cei peste 200 de invitati s-a numarat si Iosef Constantin, fostul sot al lui Teo Trandafir, caci mireasa este sora lui mai mica.

Constantin Iosef si Iubita sa s-au fotografiat cu cei doi miri

Constantin Iosef si Iubita sa s-au fotografiat cu cei doi miri

Fostul rugby-ist a venit insotit de noua iubita, o bruneta superba cu picioare lungi si deolteu generos, de care pare foarte indragostit.

Constantin Iosef a venit la bratul unei brunete sexy

Constantin Iosef a venit la bratul unei brunete sexy

Au ras toata ziua, si-au zambit complice si s-au simtit foarte bine unul in compania celuilalt.

Atat de bine, incat au inceput preludiul de pe scarile Bisericii!

Bruneta a purtat o rochie neagra foarte scurta, care-I scotea in evidenta picioarele, iar Iosef a avut grija ca nici un curios sa nu se uite ce are pe dedesubt.

Astfel, la urcarea scarilor, acesta i-a pus partenerei mana pe fund, in incercarea de a tine rochia la locul ei si a bloca privirile curiosilor.

Si-a ajutat sora cu rochia de mireasa

Iosef a fost un gentleman desavarsit si i-a sarit imediat in ajutor Ioanei, sora sa, atunci cand a avut nevoie. Astfel, acesta a ajutat-o cu rochia de mireasa, atunci cand a pasit pe pajiste, pentru ca tanara sa nu isi murdareasca rochia. Domnisoarele de onoare plecasera deja spre restaurant, asa ca Iosef si iubita sa au fost cei care i-au tinut trena pana la petrecere.

Soprana Li Li a intretinut atmosfera

La eveniment au fost peste 200 de invitati, iar mai mult de jumatate dintre ei erau sportiv, atat de la noi din tara, cat si de peste hotare. Atmosfera a fost intretinuta de celebra soprana Li Li, iar pe langa dansul mirilor, aceasta a interpretat şi melodia pentru un moment de dans acrobatic adagio al Deux Dans Uno, cunoscut pentru apariţiile de la “Te cunosc de undeva”.