Fosta iubita a ”printului” Cristea, la brat cu un alt barbat in parcurile Bucurestiului

1

Saruturi desprinse parca din filme erotice si gesturi “pitiponcesti” pe aleile parcului, intre Denisa si iubitul ei, Paul.

 

Pe Denisa Nechifor n-o mai leaga de Adrian Cristea decat fetita pe care o au impreuna. Altfel, vietile lor sentimentale o tin dintr-un esec in altul. Denisa pare sa fie cu un pas in fata “printului” intrucat, de mai bine de un an, rezista intr-o relatie cu un afacerist constantean.

Zilele trecute, paparazzi cancan.ro au asistat la o scena desprinsa parca din filmul “Liceeni”, adaptat la vremurile noastre. In rolurile principale, Denisa Nechifor si iubitul Paul. Blonda poarta un tricou negru pe care este imprimata o inima, si care contine un mesaj sugestiv: “acum ori niciodata”! Iubitul, pare sa fi luat in serios “ultimatumul” dat de tinuta Denisei si… a trecut la fapte.

Dupa ce s-au plimbat ca doi indragostiti cu bicicleta, au luat la pas aleile parcului si si-au dat drumu fanteziilor. Au inceput timid cu un sarut. Blondinei pare sa-i fi placut momentul intrucat scoate limba de mai multe ori, cersind parca alte dovezi de dragoste. Le primeste de indata, sub privirile oripilate ale unei mamici. In semn de multumire, Denisa ii arata apoi iubitului… posteriorul. Sursa: cancan.ro