Fosta iubita a actorului George Clooney s-a casatorit in mare secret

6

Stacy Keibler, fosta iubita a actorului George Clooney, s-a casatorit la numai 8 luni de la despartirea de celebrul actor si a facut-o in secret total.

Potrivit E!News, frumoasa vedeta a decis sa faca acest pas important alaturi de iubitul ei, Jared Pobre, un om de afaceri de succes, intr-o ceremonie discreta pe o plaja din Mexic.

Despre eveniment au aflat reporterii de la People Magazine, care au reusit sa „smulga” si cateva declaratii de la Stacy.

„Sunt atat de fericita, incat mi-e greu sa descriu. Consider ca mariajul este legatura suprema dintre iubire si prietenie. Reprezinta modul in care o persoana isi pune toata increderea in alta, pe care o considera suflet pereche. Inseamna sa ai alaturi pe cineva care iti urmareste interesele, care te-a ales si care te ajuta sa cresti si sa fii cea mai bune varianta a ta. Jared inseamna toate aceste lucruri pentru mine”, a dezvaluit vedeta in varsta de 34 de ani.

Casatoria celor doi a fost o surpriza si pentru familiile lor, care au fost in aceeasi vacanta in Mexic, dar nu au stiut ca proaspetii insuratei pusesera de cateva luni bune la cale ceremonia si petrecerea.

Stacy Keibler a avut o relatie cu George Clooney, de care s-a despartit in vara anului trecut.