Florin Salam isi face de cap cu o pustoaica de liceu. Ce zici de asta?

    3

    Se pare ca Florin Salam are o slabiciune pentru minore. Dupa ce in urma cu cateva saptamani el a fost surprins in compania unei pustoaice in Bucuresti, regele manelelor recidiveaza.

    De vreo trei saptamani incoace, Florin Salam isi intrerupe in fiecare weekend turneul european si sta cate un weekend in tara. „Seful Romaniei”, cum este supranumit, isi inchiriaza cate o camera la hotelul bucurestean la care trage de cativa ani incoace, apoi se urca in masina si pleaca la… Ploiesti. Oana si-a declarat dragostea pe Facebook, Florin i-a raspunsS-a intamplat si in urma cu doua saptamani dar si ieri, cand a fost vazut alaturi de un grup mai numeros de tineri la un restaurant de langa orasul prahovean. Daca va intrebati ce cauta Salam la masa cu o gasca de liceeni, probabil ca deja ati ghicit raspunsul: e vorba de o fata.

    Tanara se numeste Oana, este de o frumusete aproape epica si este eleva la un liceu econimic din Poliesti. Tatal tinerei este un personaj extrem de cunoscut in Ploiesti si din informatiile noastre stie pasiunea pustoaicei pentru Florin Salam. Surprinzator, Oana nu pare dispusa sa mai tina in secret micul ei secret.Ploiesteanca este frumoasa rauDupa intalnirea de aseara cu Florin, ea a apostat mai multe fotografii cu celebrul interpret, inclusiv una in automobilul de lux al manelistului. „Perfect” suna comentariul la fotografia cu ea si cu Salam, care a devenit „wallpaper” pe telefonul fetei. Captura este facuta la ora 01.00 noaptea, semnificatia fiind, evident, aceea ca „ma iubeste”. Imediat, prietenii Oanei au felicitat-o si i-au urat sa fie fericita alaturi de Florin. Lovitura de teatru a venit chiar din partea lui Salam, care a postat si el, o ora mai tarziu, un comentariu la fotografie: „Va pup pe toti si pe Oana, se stie, normal. Yaaaa… prea perfect”.N-ai zice ca ploiesteanca e abia eleva la liceu