Florin Grozea si-a botezat copilul intr-o discretie totala

6

La o saptamana dupa ce si-a crestinat baietelul si a organizat prima petrecere a piticului lui, Florin Grozea vorbeste in premiera despre acest eveniment.

In vreme ce unele vedete transforma momentele importante din viata lor in afaceri prospere,  semnand contacte si incasand sume grase pentru exclusivitati, iata ca mai exista persoane care doresc sa-si tina viata personala la adapost. Cel mai recent exemplu ne-a fost oferit de Florin Grozea, solistul trupei Hi-Q care si-a botezat saptamana trecuta baietelul in cea mai mare discretie posibila.

Slujba de crestinare a micutului Sasha, in varsta de trei luni, a avut loc in incinta unei biserici din Capitala, la eveniment participand nasii, parintii bebelusului, cativa prieteni de-ai acestora si bunicii lui.grozea2

„Noi si nunta si botezul le-am facut cu familia si prietenii. Preotul chiar m-a intrebat, inainte de botez, daca sa faca loc in fata bisericii carelor de televiziune. Dar nu cred ca ati vazut vreodata la Hi-Q o nunta sau un botez mediatizat. A fost o petrecere intima. Sasha este acum un mic crestin”, a declarat Florin Grozea in pentru WOWbiz.ro.

La o saptamana de la acest eveniment, solistul de la Hi-Q a plecat intr-un weekend la munte, la Foto Camp, la o tabara de creatie, alaturi de sotia si bebelusul lui. Aici, el a fost surprins in cea mai tandra imagine in care a aparut pana acum, scaldandu-se la soare, pe terasa, in timp ce isi strangea fiul la piept. sursa: Wowbiz