Fiul printesei Caroline de Monaco se insoara

4

Andrea Casiraghi, fiul cel mare al printesei Caroline de Monaco, se va casatori religios cu Tatiana Santo Domingo, sambata, la Rougemont, un mic sat elvetian aflat in apropiere de Gstaad, celebra statiune de sporturi de iarna frecventata de numeroase vedete internationale.

Informatia a fost publicata vineri de cotidianul elvetian 24 Heures si a fost confirmata pentru AFP de surse religioase.

Ceremonia va avea loc sambata dupa-amiaza, in micuta biserica catolica din Rougemont.

Preotul care va oficia slujba religioasa nu este acela care coordoneaza parohia.

Potrivit revistei Hallo, Tatiana, in varsta de 30 de ani, si-a petrecut primii 15 ani din viata la Gstaad, o statiune de iarna de care familia princiara monegasca este foarte atasata.

Mireasa va fi condusa la altar de fratele ei, Julio Mario Santo Domingo.

Aproximativ 300 de persoane au fost invitate la aceasta nunta princiara, printre invitati numarandu-se cateva nume celebre, precum actrita Uma Thurman, printul Nicolae al Greciei si Margherita Missoni, mostenitoarea celebrei case de moda italiene.

Andrea Casiraghi, fiul cel mare al printesei Caroline de Monaco, si Tatiana Santo Domingo, care este designer de moda, s-au casatorit civil pe 31 august 2013 la Monaco.

Cuplul are deja un fiu, Sacha, nascut pe 21 martie 2013, la Londra.

Bunicul Tatianei Santo Domingo, decedat in 2011, a fost unul dintre cei mai bogati oameni din Columbia, detinand mai multe companii in domenii diverse – transporturi aeriene, mass-media si telefonie.

Andrea Casiraghi, cel mai mare dintre copiii printesei Caroline, ocupa locul al doilea in ordinea de succesiune la tronul principatului de Monaco, dupa mama sa. Unchiul sau, printul Albert al II-lea, este actualul suveran al principatului monegasc.