Filmul in care Justin Timberlake te-a tinut cu sufletul la gura este un MARE PLAGIAT! VIDEO

11

Companiile 20th Century Fox si New Regency, producatorii filmului SF „In timp”, cu Justin Timberlake si Amanda Seyfried au fost date in judecata de scenaristul grec Odysseus Lappas, care sustine ca i-au furat ideea.

Scenaristul, care a depus actele la Tribunalul Superior din Los Angeles, cere despagubiri de 4,5 milioane de dolari de la companiile producatoare.

Actiunea filmului „In timp” (2011) se petrece intr-un viitor indepartat, cand procesul de imbatranire a oamenilor se opreste la varsta de 25 de ani, iar acestia trebuie sa cumpere, sa imprumute sau sa fure timp de la altii ca sa nu moara, timpul ramas fiind contorizat cu un ceas electronic pe care oamenii il au sub pielea bratului stang.

Scenaristul grec sustine ca a scris un sinopsis „nefiresc de ciudat” in 1996, scenariu pe care l-a depus la asociatia Writers’ Guild of America, sub titlul „Time Card”.

Scenariul scriitorului grec este „o poveste de dragoste si de aventuri despre un barbat si o femeie din viitor, unde durata de viata s-a schimbat, iar oamenii mor dupa ce implinesc varsta de 25 de ani. Personajul principal a ramas fara timp si se indragosteste de o femeie foarte bogata, care este practic nemuritoare”, se arata in actele depuse la tribunal.

Odysseus Lappas afirma ca s-a intalnit cu un reprezentant al 20th Century Fox, care s-a oferit sa cumpere drepturile de ecranizare pentru suma de 80.000 de dolari, insa el a refuzat.

Cele doua parti au avut totusi un „acord tacit” prin care se sugera ca scenaristul avea sa fie platit daca sinopsisul urma sa stea la baza unui film.

nunu

Sursa: mediafax.ro