Fiica lui MM din ce in ce mai fitoasa si pusa pe chefuiala nocturna

69

Teodora Stoica a prins atat de mult gustul distractiei, incat, intr-o singura seara, ia la rand mai multe cluburi din oras, alaturi de noua ei gasca de prieteni. Tanara are grija sa se imbrace corespunzator pentru fiecare iesire in parte.

 

Tanara nu era singura, ci insotita de noua gasca de prieteni, pe care si-a facut-o doar de cateva luni, printre care Diana Guresoaie, Dan Petrache si alti baieti de „bani gata” din Capitala.

Odata ce se apropia ora de iesit in club, Teodora a plecat grabita din restaurantul in care se afla, fara sa o insoteasca niciunul dintre baieti.

„Memelusa” a fugit acasa pentru a-si schimba tinuta si mai ales pentru a-si pune o pereche de incaltari mai comode. Pesemne ca prevestea o noapte de pomina, asa ca nu voia sa piarda toata distractia din pricina tocurilor foarte inalte.

Dupa ce si-a comandat un taxi si i-a cerut soferului sa o astepte in fata casei, Teo s-a intors in localul unde o asteptau prietenii. Pe drum s-a intalnit cu Diana Guresoaie, cu care este mai nou foarte buna prietena, si pe care a asigurat-o ca va veni in clubul unde aceasta se distreaza.

Zis si facut. Undeva la ora trei dimineata, Dan Petrache ii ia pe Teodora si pe ceilalti tineri cu masina lui si se indreapta spre un club unde se asculta muzica house.

Aici, tinerii nu zabovesc prea mult, semn ca nu le-a facut mare placere sau nu le-a placut muzica, asa ca au demarat spre un altul.

Din fericire, totul este o nimica toata pentru el, asa ca, alaturi de prietenul Suc, s-a amuzat copios pe seama barii cazute. Sursa: cancan.ro