Esca a facut show la o lansare de moda: Unde e capra aia de Radulescu?

    55

    Prietene de foarte multi ani, Andreea Esca si Mihaela Radulescu se alinta in moduri foarte amuzante.

    Mihaela Radulescu si-a lansat marti o colectie de rochii superbe, iar vedetele mioritice s-au ingramadit sa le vada si, bineinteles, sa-si aleaga cateva articole vestimentare pentru Sarbatori. De la artiste, actrite si prezentatoare tv, cele mai bine cotate staruri feminine din showbiz-ul mioritic au fost alaturi de diva la eveniment.

    Nu putea sa lipseasca nici Andreea Esca, una dintre cele mai bune prietene ale divei. Aceasta a mers sa admire creatiile amicei ei impreuna cu sotul, Alexandre Eram, dar cand a intrat in magazin si nu zarit-o pe Mihaela pe nicaieri, blonda a adresat o intrebare pe care nu te-ai fi asteptat s-o auzi niciodata din gura sobrei stiriste.

    Unde-i capra aia de Raduleasca?”, a rasunat in tot boutique-ul. Iar cea invocata a aparut imediat, ca duhul lui Aladin, din spatele unui panou. Cand s-au vazut, cele doua s-au imbratisat, s-au pupat, au depanat amintiri, dar au discutat, cum o cerea sindrofia, si despre arta vestimentara.La debutul in industria vestimentara, Raduleasca a avut alaturi toti prietenii apropiati