Emma Bunton neschimbata si la 12 ani dupa destramarea trupei Spice Girls

4

S-au despartit in urma cu mai bine de 12 ani, dar asta nu i-a oprit pe fanii muzicii pop sa caute informatii despre ele sau sa isi doreasca sa fie tinuti la curent cu evenimentele din viata lor.

Fiecare din fostele membre ale trupei Spice Girls are propria cariera si se bucura de rezultatele propriei afaceri, iar frumoasa Baby Spice, Emma Bunton, nu face exceptie.

In timp ce Melanie C (Sporty Spice) a fost activa din punct de vedere muzical in toata aceasta perioada si a avut succes in Anglia si Europa cu melodiile ei, Melanie B (Scary Spice) este casatorita pentru a doua oara, a revenit in muzica si televiziune.

Despre Victoria alias Posh Spice, toti stiu ca a schimbat complet domeniul si ca si-a concentrat atentia pe cariera de designer, lansand colectii dupa colectii. Roscata formatiei, Geri, s-a implicat in viata politica si a avut cateva proiecte in televiziune.

Cat despre Baby Spice, copilaroasa Emma Bunton are o viata fericita alaturi de iubitul ei si cei doi copii si a participat cu placere in juriul unor emisiuni in care se cautau tinere talente. Blonda a facut parte din proiectul Dancing on Ice, a aparut in seriale produse de televiziunile britanice si a prezentat chiar cateva emisiuni.

Albumele ei solo au batut recorduri in 2002 si 2004, iar artista de 38 nu poate fi mai multumita de felul in care a evoluat viata ei chiar si dupa despartirea formatiei care a facut-o celebra.

Desi nu mai este aceeasi pustoaica simpatica si copilaroase de care erau indragostite milioane de fetite si tinere din intreaga lume, Bunton arata superb la varsta ei si demonstreaza ca uneori, trecerea timpului chiar poate fi sfidata.