”The Ellen DeGeneres Show” va fi difuzata si in China

7

Emisiunea „The Ellen DeGeneres Show”, care emite pe reteaua de televiziune americana NBC, va fi difuzata in China, fiind prima productie de gen transmisa in aceasta tara, au anuntat marti distribuitorii americani si chinezi.

Emisiunea „The Ellen DeGeneres Show”, care a ajuns la cel de-al 11-lea sezon, poate fi urmarita in China pe reteaua online Sohu Video, la 48 de ore dupa transmiterea sa in SUA si cu subtitrare in limba chineza, au anuntat reprezentantii companiilor Sohu.com Inc si Time Warner Inc.

„Ni hao! Ni Hao. Ni hao, y’all!” („Buna, tuturor”, n.r.), si-a salutat Ellen DeGeneres publicul la inceputul emisiunii de marti, adaugand in gluma: „Este aceesi emisiune, dar va avea subtitrare si se va numi «The Happy Lady Dance Hour»”.

Transmisa de luni pana vineri, timp de o ora, „The Ellen DeGeneres Show” este una dintre cele mai urmarite emisiuni de divertisment din Statele Unite, cu o audienta cuprinsa intre 3 si 4 milioane de spectatori.

Ellen DeGeneres, prima vedeta din televiziunea americana care a dezvaluit in direct ca este lesbiana, in 1997, a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, intr-o ceremonie care a avut loc in septembrie 2012, la Los Angeles. Tot in 2012, DeGeneres a primit si cel mai prestigios premiu de comedie din industria de divertisment din Statele Unite ale Americii – Mark Twain Prize for American Humor.

De asemenea, vedeta de televiziune americana a fost desemnata prezentatoarea principala a galei de decernare a premiilor Oscar din 2014, care va avea loc pe 2 martie. Ellen DeGeneres a mai prezentat gala de decernare a prestigioaselor premii in 2007.

Ellen DeGeneres, in varsta de 55 de ani, s-a remarcat in animatia „In cautarea lui Nemo/ Finding Nemo”, in care a asigurat vocea pentru unul dintre personajele principale. Ea a devenit apoi realizatoarea si prezentatoarea propriului show TV – „The Ellen DeGeneres Show” -, a scris carti care au ajuns bestseller si a facut parte din juriul emisiunii „American Idol”, care se bucura de o mare audienta.