Elena Udrea a slabit incredibil de tare. Vezi ce explicatii are!

8

De cand si-a schimbat partidul, Elena Udrea si-a schimbat si o buna parte din garderoba. In primul rand pentru ca a slabit foarte mult si apoi, pentru ca asa simte. Cea mai sexy blonda diin politica romaneasca are acum, in sifonier, mai multe perechi de blugi.

n ultima perioada, cea mai sexy femeie din politica romaneasca poarta mai mereu blugi. E drept ca arata ca o pustoaica si, de cand a divortat, este mai atragatoare ca niciodata. Si, de ce sa nu fim cinstiti, niciun costum de fite nu pune in evidenta formele unei femei asa cum „stie” sa o faca o pereche de jeansi. Intr-un interviu acordat pentru WOWbiz.ro, Elena Udrea a explicat de ce ii plac, mai nou, blugii si care e  motivul schimbarii intervenite in garderoba sa, in ultima perioada.Elena Udrea, la sfarsitul saptamanii trecute, din nou in blugi

“A trebuit sa cumpar cateva perechi de blugi pentru ca, dupa ce am slabit foarte mult, nu mai aveam in garderoba nici o pereche care sa-mi vina bine. Cand am anuntat ca suntem partidul oamenilor in blugi a trebuit sa fac rost rapid de niste perechi de blugi ca sa am ce sa imbrac”, ne-a declarat Elena Udrea. Potrivit parlamentarului, pentru o femeie este mult mai comod si mai ieftin sa te imbraci in jeansi. „Este o tinuta lejera in care arati si bine si esti oricand pregatit sa te apuci de munca, sa pui osul la treaba. Mie imi plac blugii, in general, orice croiala, moderni sa fie. Ba chiar mi-am cumparat si o pereche de jeansi rupti, pe care am si purtato cu cateva ocazii”, a declarat politiciana.