Elena Lasconi l-a facut pe Pacha Man la MasterChef. Uite ce zice raperul!

18

Elena Lasconi este castigatoarea editiei cu vedete a emisiunii „MasterChef”. Prezentatoarea emisiunii „Dincolo de Povestiri” e reusit sa-i cucereasca pe cei trei chefi la proba finala cu o delicioasa prajitura cu ciocolata si coniac. De asemenea, juratii au apreciat si evolutia Elenei pe parcursul competitiei in care vedeta a fost mereu cu un pas inaintea celorlalti.

„Titlul de „MasterChef ” este confirmarea muncii si pasiunii mele de multi ani in bucatarie, dar cel mai important este biletul de intrare in lumea fascinanta a secretelor si trucurilor perfectiunii in gastronomie. Eu acolo vreau sa ajung. Imi doresc ca preparatele mele sa hraneasca fizic, vizual, dar si spiritual. Fiecare farfurie sa fie o declaratie de dragoste si, credeti-ma, este posibil. Cred ca este timpul sa acordam mai multa atentie sau macar la fel de multa atentie atat interiorului, cat si exteriorului nostru”, a spus Elena.

Pe langa laudele si aprecierile juratilor, Elena Lasconi a castigat la MASTERCHEF atat marele trofeu, cat si premiul pus in joc.

Jumatate din suma castigata va merge catre copiii din programul „Fiecare Copil in Gradinita”, implementat de Asociatia OvidiuRo.

i pentru Pacha Man, cel care s-a clasat pe locul al doilea, aceasta performanta are o mare insemnatate. “Pot sa va spun ca pentru mine MASTERCHEF inseamna foarte mult si nu ma asteptam sa ajung pana aici. MASTERCHEF m-a scos din monotonie, m-a ajutat sa ma pun pe picioare din nou. E o lectie buna de viata pentru mine, pentru toti”, a spus acesta.