Elena de la Mandinga a fost avertizata de medici ca va ramane cu gauri pe fata din cauza cosurilor! Artista are tenul “ciuruit”!

4

Elena de la Mandinga a facut mai multe analize si in Romania, cat si in strainatate si a incercat cateva tratamente pana cand a reusit intr-un final sa scape, cat de cat, de cosuri.

Intr-un final, dupa tratament sever cu antibiotice, crème preparate si multe restrictii in ceea ce priveste alimentatia, Elena Ionescu a reusit sa scape de cosuri, insa, din pacate, a ramas cu niste gauri inestetice. Cantareata a avut un stafilococ foarte puternic ce a pus stapanire pe tenul ei. Cel mai probabil, Elena l-a “luat” de la machiajele pe care le-a folosit la sedinte foto sau de pe fetele de perna, atunci cand a innoptat la hotel. Cert este ca s-a chinuit cateva luni ca sa scape de cosuri, care, la un moment dat, erau si foarte dureroase si nici macar nu mai puteau fi acoperite cu fond de ten.

Bubele i-au disparut de pe fata, insa i-au ramas gauri adanci care nu pot fi acoperite. Cantareata urmeaza in continuare tratamentul prescris de doctori insa acesta nu atenueaza gaurile din obraji, ci doar estompeaza aparitia cosurilor, dupa cum au aflat reporterii WOWbiz.ro.

Sursa: wowbiz.ro