Ele sunt vedetele celebre care nu cred in divinitate. Iata ce declaratii socante au facut!

17

Nu au incercat sa ascunda adevarul cu privire la credinta lor, ci dimpotriva au facut cateva dezvaluiri total neasteptate. Vezi ce vedete de la Hollywood neaga existenta unei puteri supreme.

mber Heard a fost crescuta in sanul unei familii de religie catolica, insa a devenit atee la varsta de 16 ani, cand cea mai buna prietena a ei a murit intr-un accident de masina, „Prietena mea cea mai buna a murit la 16 ani. A fost cea mai incercare din viata mea. Acum traiesc doar gandinu-ma ca astazi este tot ceea ce avem, maine s-ar putea sa nu mai vina.”, este declaratia halucinanta a actritei.

Keira Knightley a recunoscut ca este atee si ca faptul ca nu crede in divinitate o responsabilizeaza si mai mult si o face mult mai constienta de propriile actiuni. „Daca nu as fi fost atee, as fi fost pedepsita. Cand ceri iertare, esti iertat. suna mult mai bine insa sa traiesti considerandu-te vinovat.”, este de parere vedeta.

Julliane Moore a dezvaluit in timpul unui interviu din 2002 adevarata opinie despre divinitate. Intrebata de catre jurnalist ce i-ar spune lui Dumnezeu dupa ce moare, aceasta a raspuns transant si simplu: „Ah, m-am inselat, tu chiar existi!”.

„Poate doar pentru unii oameni exista. Sper, macar pentru cei care cred in El. Eu nu am nevoie de un Dumnezeu. Cred doar ca exista in fiecare om ceva spiritual. Eu nu pot face ceva doar pentru ca asa ti se spune si nu stiu nici daca e bine sa nu crezi chiar in nimic.”, este declaratia celebrei Angelina Jolie.

Surpriza cea mai mare o reprezinta insa tanarul actor Daniel Radcliffe, care spre uimirea tuturor, a marturisit ca nu crede in niciun fel de putere suprema. „Sunt ateu si sunt ateu mai ales atunci cand religia are un impact asupra legislatiilor.”, crede cel care a interpretat rolul lui „Harry Potter”.