El este magnatul care da 130 de milioane de dolari daca i vei seduce fiica. Tentant sau nu?

3

Magnatul din Hong Kong care, in anul 2012, anunta ca ofera 65 de milioane de dolari barbatului care va reusi sa o seduca pe fiica lui, care este lesbiana, a anuntat recent ca a decis sa dubleze suma, din cauza ca aceasta nu a fost inca adusa „pe calea cea dreapta”, informeaza huffingtonpost.com.

Cecil Chao, un bogat om de afaceri din Hong Kong, a declarat in septembrie 2012 ca este dispus sa plateasca 65 de milioane de dolari celui care o va seduce pe fiica lui, Gigi.

Magnatul a anuntat acest lucru dupa ce a aflat ca fiica lui a semnat documentele de uniune civila cu partenera ei de viata din ultimii sapte ani, in cadrul unei ceremonii organizate in Franta in acel an. In prezent, Gigi are 34 de ani.

In ianuarie 2013, Cecil Chao declara pentru The Financial Times ca oferta sa este inca valabila. ” Nu o voi forta sa se marite cu un barbat. Dar evident as prefera ca ea sa se casatoreasca si sa am nepoti”, a spus omul de afaceri.

Acum, potrivit publicatiei South China Morning Post, Cecil Chao, in varsta de 77 de ani, a anuntat ca ofera aproximativ 130 milioane de dolari oricarui barbat care o va cuceri pe Gigi, dupa ce prima sa oferta a atras 20.000 de pretendenti care insa nu au avut succes in demersul lor.

„Cred ca orice oferta pe care ar face-o tatal meu nu va impresiona un barbat pe care eu l-as considera atragator”, a declarat, la randul sau, Gigi unei publicatii din Malaezia. „Voi fi fericita sa ma imprietenesc cu orice barbat dispus sa doneze uriasa suma de bani fundatiei mele caritabile «Faith in Love», dovedind ca nu ii pasa ca am deja o sotie. In al treilea si in ultimul rand, iti multumesc tati, si eu te iubesc”, i-a mai transmis Gigi tatalui sau.

In septembrie 2012, Cecil Chao spunea ca nu ii pasa daca potentialul sau ginere este bogat sau sarac. „Singurul lucru care conteaza este sa fie generos si bland”, a declarat atunci omul de afaceri, fiind citat de cotidianul de limba engleza South China Morning Post.

„Gigi este o femeie foarte draguta, care are in acelasi timp talent si frumusete. Este devotata parintilor ei si este generoasa, organizeaza multe actiuni de caritate”, a adaugat el.

Cecil Chao conduce imperiul imobiliar Cheuk Nang.

Uniunile civile intre persoanele de acelasi sex nu sunt autorizate in Hong Kong, acest teritoriu din sudul Chinei ramanand conservator in privinta chestiunilor legate de statutul civil al cetatenilor sai, in ciuda faptului ca are reputatia unui oras modern, cosmopolit si tolerant.

Homosexualitatea nu mai este considerata o infractiune in legislatia din Hong Kong abia din anul 1991.