Dupa ce s-au certat in plina strada, Ellie White se impaca cu tatal copilului ei

7

Dupa o luna in care s-au avut ca soarecele cu pisica, s-au certat in plina strada, ba chiar, Doru Tinca, si-a facut bagajul si se credea ca a parasit caminul conjugal, Ellie White a inceput sa nutreasca sentimente mai bune fata de partenerul ei.

Ceea ce i-a determinat pe cei doi, Ellie White si tatal copilului ei, sa lase raca si certurile la o parte si sa mai acorde o sansa relatiei lor sunt evenimentele majore care urmeaza sa aiba loc in familie.

Ellie White, in urma cu un an, cand se externa din maternitateMai exact, peste cateva zile se va implini un an de cand artista a dat nastere baietelului ei, Mihaita, daruindu-i astfel primul mostenitor impresarului ei, Doru Tinca. Din acest motiv si pentru ca sunt nevoiti sa pregateasca petrecerea de taiere a motului celui mic, Ellie si Doru s-au vazut tot mai des si au pus la cale detalile acestui eveniment fericit.

Pana nu demult, cei doi pareau fericitiIn vreme ce Ellie White continua sa taca si sa nu dea amanunte despre problemele existente in viata sa personala, Tinca a acceptat sa vorbesca pentru WOWbiz.ro, lasand sa se inteleaga ca, da, ceva divergente au existat intre el si partenera de viata.

In ultima luna insa, scandalurile s-au tinut scai de cantareata si partenerul ei”Ne pregatim pentru aniversarea lui Mihaita. La finalul lunii va implini un an si marturisesc ca suntem amandoi coplesiti de emotii. A fost cel mai frumos an din viata noastra. Cu bune si cu rele, a fost cel mai plin in intamplari de tot felul. Privim impreuna cu mai multa intelepciune spre viitor si ne amuzam de greselile facute in ultima vreme. Suntem oameni, pana la urma, nu?”, ne-a declarat Doru Tinca.