Dorian Popa si Alina Eremia au recunoscut ca sunt impreuna: Avem o relatie de 3 ani!

96

S-au intalnit pe platourile de filmare de la „Pariu cu viata” si producatorii au hotarat ca trebuie sa fie iubiti. Doar pe micile ecrane, desi prietenia lor trece si de camerele de luat vederi.

Pe Alina si Dorian i-am surprins intr-o imbratisare, chiar in timpul unui interviu, si i-am intrebat ce se intampla.

„Este deja un gest reflex, de fiecare data cand suntem impreuna, vine asa, la pachet”, ne-a spus Alina.

„Gandeste-te ca suntem de trei ani impreuna. Dupa trei ani impreuna putem sa ne jucam, cred ca putem si sa spunem ca suntem impreuna, ca nimeni nu mai stie. Suntem sau nu suntem…”, a adaugat Dorian, in vreme ce partenera lui s-a grabit sa il completeze: „E una dintre cele mai lungi relatii ale noastre. Oricum e o enigma pentru toata lumea. N-am avea de ce sa mintim fanii si daca ar fi asa inseamna ca suntem foarte buni la asta”.

Chiar daca pare ca momentul in care cei doi vor anunta ca sunt parteneri si in viata reala e destul de indepartat, nici macar acum nu au vrut sa vorbeasca foarte clar despre persoanele speciale.

 

„Avem si iubiti, suntem si iubiti impreuna, avem de toate, stii piesa aia ‘Avem di tati'”, a incercat sa ne trimita „in ceata” Dorian.

Ca amic si un bun coleg de platou, Dorian a vrut sa o ajute pe Alina sa devina dependenta de miscare si pare ca i-a si reusit. De altfel, el este dependent de sala si marturiseste ca intra in depresie daca nu ajunge zilnic.

 

„Fac de foarte multi ani asta si deja mi-a intrat in reflex, pot sa spun ca o zi anormala este cea in care nu ajung la sala, cum s-a intamplat in ultimele doua zile, pentru ca am filmat foarte mult. Sunt intr-o depresie totala. Nu sunt de acord cu oamenii care spun ca nu fac sport pentru ca nu au timp, nu e adevarat, daca vrei, ai timp. Alina e cel mai bun exemplu, acum face sport. Probabil ca avea timp, dar nu il exercita”, ne-a povestit Dorian.

„Nu vreti sa stiti cum este cand nu ajunge la sala. Atata timp cat ne dorim un lucru ne facem timp pentru lucrul respectiv, sa ne rupem din cafele sau din stat degeaba. se poate si eu am invatat de la el toate astea. Ajung de 3-4 ori pe saptamana la sala, dar am inceput sa iau si cursuri de dans”, a marturisit Alina. sursa:CANCAN.ro.