Doliu peste Ocean. A murit un cunoscut prezentator de televiziune

5

Darryl Robinson, fostul prezentator al unei cunoscute emisiuni TV cu specific culinar, produsa si difuzata de Cooking Channel, a murit la varsta de 50 de ani.

Fostul prezentator TV, care realiza un show despre cocktailuri pentru postul Cooking Channel, intitulat „Drink Up”, a fost descoperit decedat, miercuri, in apartamentul sau din cartierul Brooklyn din New York informeaza nypost.com.

Un prieten al starului TV a descoperit trupul neinsufletit al acestuia in jurul orei locale 12.30 si a alertat politia.

Potrivit mai multor surse, proprietarul cladirii nu a putut sa intre in apartamentul lui Darryl Robinson, iar echipa de interventie sosita la fata locului a fost nevoita sa sparga usa de la intrare.

Fostul prezentator a fost gasit decedat in patul sau, cu fata in jos si complet imbracat.

Raportul initial al politiei indica faptul ca Darryl Robinson, pe al carui trup nu au fost gasite semne care sa indice comiterea unei agresiuni, a murit marti, in jurul orei locale 21.00.

Darryl Robinson a publicat ultima lui reteta pentru un cocktail, denumit „Smoking Super Bowl”, pe site-ul sau, pe 1 februarie.

Membrii familiei si prietenii sai au dezvaluit politiei newyorkeze ca starul TV prezenta o predispozitie pentru pierderile de memorie cauzate de medicamente si droguri, insa cauza mortii sale nu a fost deocamdata identificata.

Politia a lansat o ancheta, iar medicii legisti vor stabili in curand cauza decesului.

Potrivit politiei, in apartamentul starului TV nu au fost gasite droguri.

Darryl Robinson a aparut si in calitate de invitat special in cateva show-uri TV foarte populare in Statele Unite, precum „The Wendy Williams Show” si „Access Hollywood”.