Doinita Oancea jefuita in propria casa. Uite ce i-au fuat!

55

Doinita Oancea a povestit cum, in luna septembrie, mama ei si-a dat seama cum din casa au disparut peste 250 de grame de aur.

Actrita a aflat ulterior ca hoata este o femeie care statea in gazda la mama ei, dar pe care nu a suspectat-o niciodata ca ar fi comis aceasta fapta.

„Numele ei este Antoanela Narcisa Traistaru, din Ploiesti. Are peste 40 de ani, nu te asteptai la asa ceva din partea ei. Nu am banuit-o nici macar o secunda. Am ales sa gandesc ca altcineva a facut asta, mai putin ea”,
a spus Doinita Oancea la PRO TV.

Bruneta si-a dat seama cine a fost hotul dupa ce a mers la cateva case de amanet din apropierea casei sale. „Am vazut in vitrina inelul mamei. Am intrebat-o pe vanzatoare daca ea a fost cea care a dus bijuteriile acolo. I-am aratat o copie dupa buletin, iar vanzatoarea a recunoscut-o. Mi-a spus doar pentru ca ma cunostea, pentru ca, in mod normal, nu are voie.  A inceput sa puna mana pe lucruri la putin timp dupa ce a intrat in casa. A luat putin cate putin pana a luat tot”, a explicat ea.

Pana la urma, femeia a recunoscut in fara politistilor ca ea a luat bijuteriile in valoare de peste 10 mii de euro. „Am recuperat cam 70 la suta din bijuterii. Am ramas cu o paguba de vreo 60 de grame. Problema este ca aveau valoare sentimentala”, a mai spus Doinita Oancea. „Desi a recunoscut, ea este libera bine-mersi”, a mai declarat ea.