Din mama adolescenta a devenit o adevarata bomba sexy si face furori peste Ocean

5

Farrah Abraham a devenit celebra datorita reality show-ului MTV „16 and pregnant”, care a urmarit soarta unor minore care au ramas insarcinate. Acum, la 22 de ani, tanara s-a transformat intr-o adevarata bomba sexy.

Vedeta de reality show si-a operat in ultimii ani nasul, barbia si sanii, transformandu-se dintr-o adolescenta stearsa intr-o bomba sexy.

Luna trecuta, Farrah a revenit in cabinetul esteticianului, pentru a-si mari sanii cu implanturi masura C la masura D. „Arata mai natural”, a povestit ea revistei „In Touch” despre noii ei sani. „Vreau sa arat cat se poate de bine. Si arat fantastic!”, a mai adaugat tanara, deloc lipsita de modestie.

Operatia a costat-o peste 7.000 de dolari, dar Farrah spune ca este foarte multumita de rezultat. „N-as vrea implanturi de star porno. Vreau sa arat natural”, a mai spus ea.

Evident incantata de aspectul ei „natural”, tanara si-a facut aparitia in weekend la clubul pentru domni Sapphire Pool & Day Club din Las Vegas, unde a fost gazda unei petreceri la piscina.

Farrah a profitat de ocazie pentru a se lauda cu noile ei achizitii, dar si cu corpul ei tonifiat intr-o pereche de bikini minuscula, albastra cu paiete.