Delia Matache super sexy in costum de baie pe malul oceanului Indian

43

Delia Matache si-a inceput deja vacantele exotice, iar primele imagini de la malul oceanului postate de ea fac deja senzatie pe internet.

Delia Matache nu este adepta siluetei zero. Vedeta este mandra de formele sale voluptoase si le-a aratat fanilor de pe Facebook cat de bine ii sta in costum de baie.

Imbracata bikini colorati, din doua piese, Delia a facut furori pe plajele de la malul Oceanului Indian, unde se relaxeaza in aceasta perioada.

Voluptuoasa si sexy, artista a marturisit ca nu face niciun efort ca sa fie slaba: „Daca nu sunt in oras, mananc ce găsesc. Nu fac eforturi sa fiu slaba si asta se vede. Mi-ar placea ca tinerele disperate sa fie slabe sa se simta bine si cu forme, pentru ca asta inseama sa fii femeie pana la urma, nu?”, a declarat cantareata pentru Kanal D.

De altfel, Delia si-a exprimat in nenumarate randuri admiratia pentru femeile cu forme. „Mie mi-ar placea sa readuc la moda femeia cu forme. S-a purtat pe vremea lui Marilyn Monroe, care nu era slaba, ci apetisanta. As vrea sa se intoarca moda asta!”, spunea, mai demult, Delia.