Declaratii INCENDIARE facute de Mircea N. Stoian: Bianca Dragusanu, acuzata de IMPLICARE intr-o retea de PROSTITUTIE!

10

Mircea N. Stoian face declaratii incendiare despre Bianca, spunand ca asteapta concluziile celor de la DIICOT in legatura cu Bianca Dragusanu si cu celelalte fete care ies in fata non-stop.

Printre cele mentionate de jurnalist se numara si avertismente care o pun pe Bianca sa reflecteze foarte bine la trecutul ei.

„Betiv nu sunt, m-am imbatat doar de vreo doua ori in ultimii ani, iar daca ma vizeaza la capitolul «amanta care sta la doi pasi de mine», iar nu ma regasesc, pentru ca amanta sta in alt cartier. Cand a zis de «altii care si-au inselat nevestele cu colegele de munca», probabil se referea la Madalin Ionescu, dar nu stiu sigur. Ea vrea sa atraga atentia in alta directie. Mie mi-a trimis si o notificare acum doua saptamani. Abia acum am gasit-o in cutia postala. O sa studiez articolele de lege. Ar trebui sa se gandeasca bine daca in ultimii sapte-opt ani din viata ei nu pot exista si elemente penale care o pot trimite direct in spatele gratiilor”, a declarat Mircea N. Stoian.

Intrebat intr-un interviu „cat de curva e Bianca”, Stoian a raspuns:

„Exact atat cat credeti voi. Astept concluziile celor de la DIICOT in legatura cu Bianca Dragusanu si cu celelalte fete care ies in fata non-stop”.

„Aceste persoane care ma pun la zid si arunca cu vorbe grele in mine nu fac parte din categoria «sfintilor», ba, mai mult, fiecare are cate un «dosar» destul de gros sau cate un trecut nu tocmai placut”, este replica pe care Bianca Dragusanu a dat-o inaintea raspunsului dat de Stoian.

Sursa: libertatea.ro