David Beckham s-a ramolit tare. Nu o sa iti placa pozele astea!

6

Ani la rand, fotbalistul britanic David Beckham a ocupat prima pozitie in topul preferintelor doamnelor. Considerat unul dintre cei mai sexy barbati ai tuturor timpurilor, Becks a dezamagit insa la cea mai recenta aparitie.

Timpul nu-l iarta pe David Beckham, iar cele mai recente imagini cu starul fotbalului britanic stau drept dovada a acestei afirmatii.

Daca in mod normal afiseaza un look impecabil la aparitiile publice, in viata de zi cu zi Becks este un barbat de 38 de ani ca oricare altul: face exercitii fizice, iese in aer liber cu copiii si rezolva problemele care apar in afacerile de care se ocupa.

Si cum sportul va face parte intotdeauna din viata lui, David respecta cu sfintenie orele la sala, unde isi mentine forma fizica de invidiat.

Recent, el a fost surprins iesind de la unul dintre antrenamentele spartane pe care le face, iar imaginile i-au luat prin surpindere pe fanii care nu l-au vazut pana acum intr-o zi obisnuita din viata lui.

Poate cel mai mare soc a venit dupa ce unul dintre paparazzi l-a fotografiat de foarte aproape si i-a dezvaluit firele de par albe, semn ca nici macar el nu poate sfida trecerea timpului.

In pozele care l-au luat prin surprindere, David poarta haine comode  gri, accesorizate cu o caciula portocalie si incaltari sport in aceeasi nuanta.

Serios, el iese din incinta in care isi face exercitiile fizice si se retrage in automobilul personal, pentru ca mai apoi sa fie surprins alaturi de unul dintre fiii lui, la o plimbare in oras.