Dana Savuica, atac subtil la Bianca Dragusanu

5

Dana Savuica a profitat de vremea superba de afara si a decis sa ia o gura de aer curat. A plecat in plimbare spre centrul Bucurestiului, iar aici a avut parte de o experienta ciudata, povestita chiar de ea pe Facebook.

Dana a marturisit ca mergand cu masina, la un semafor, la Piata Romana, a zarit intr-un mijloc de transport in comun un super actor. Este vorba de Mitica Popescu, cel care te-a incantat de atatea ori, dar care acum, la batranete, nu se lafaie in bani. Acest lucru a deranjat-o enorm pe Dana care s-a intrebat daca ar putea sa o vada vreodata pe Bianca Dragusanu intr-un RATB. Cu alte cuvinte nu intelege cum o non valoare ca roscata merge cu X6-le, iar un super actor, cu RATB-ul.

„Astazi m-am hotarat sa iau o mica pauza de la birou. Am iesit afara ca sa ma bucur de vreme si mi-am cautat un loc linistit. Trecand prin Romana, oprind la semafor, m-am uitat la oamenii care stateau in masini. Mi-a atras atentia un profil cunoscut al unui barbat ce statea in picioare, langa soferul de autobuz. Era Mitica Popescu! Mi s-a parut atat de firesc acest lucru….nefiresc ar fi fost sa fie Bianca Dragusanu acolo, nu? Glumesc bineinteles…sa nu cumva sa credeti ca fac, Doamne fereste,vreo comparatie. E o ironie care lasa un gust amar pt.tot ceea ce se promoveaza azi la tv. Locul unde mi-am petrecut 5 minute linistite a fost in parc la Ateneul Roman. Doar eu, cativa indragostiti si vreo 2 porumbei. Si Da, acela e un Mc. Pe banca mea. Uneori, mananc prostii. Dar mi-a mers la suflet si asta m-a facut fericita. Ah, si mirosul zambilelor…care prevestea usor un inceput timid de primavara..”, a scris Dana pe Facebook.