Dana Rogoz si-a scos fiul la plimbare prin parc. Uite ce draguti sunt!

14

Piticul Danei Rogoz are deja 2 saptamani si a primit acordul medicului pentru a iesi la plimbari in aer liber. Dana a vrut sa imortalizeze aceste momente speciale si le-a impartasit fanilor imagini de la prima lor „aventura”.

„Am fost cu Vlad la neonatolog la control si ne-a dat ok-ul pentru plimbari. Am fost super fericita cand am auzit asta”, le-a marturisit Dana fanilor ei.

„Momentan durata lor este de 10 minute. Ieri am ajuns fix pana la coltul strazii, iar azi am petrecut cele 10 minute in curte. La prima plimbare din vietile noastre eu am zambit continuu (dupa cum se vede si in poze), iar el a dormit continuu. Totul e Perfect!”, mai scrie vedeta pe blogul personal.

Imbracata vesel, de primvara, intr-un pulover galben, colanti si incaltari sport, proaspata mamica zambeste incantata in toate pozele, iar bebelusul se odihneste, la randul lui trendy in ceea ce pare un body mov.

Pe 1 martie 2014, Dana Rogoz a nascut un baietel perfect sanatos.Vedeta ProTv International a nascut prin cezariana, iar cel mic, Vlad Luca, a venit pe lume cantarind 2,980 kilograme si avand 48 centimeri.