Dana Rogoz renunta la cel mai important proiect al ultimilor ani

9

Dana Rogoz renunta la emisiunea ei „De suflet”, de la Pro TV International. Blonda urmeaza sa devina mamica si intra in concediu de maternitate.

Sambata, 28 decembrie, Dana Rogoz are ultima intalnire cu romanii de pretutindeni, la emisiunea De Suflet, de la ora 20:30. Aceasta editie va fi plina de emotie pentru vedeta ProTv International care va intra in concediu de maternitate si care isi ia, cu acest prilej, „la revedere” de la telespectatorii care au urmarit-o sambata de sambata de la ora 20:30, in ultimii 5 ani. Insa, ca o surpriza pregatita pentru ei, ea ii va anunta ca noul sezon al emisiunii De Suflet, va incepe din 2 februarie 2014, cu Diana Dumitrescu in calitate de prezentatoare, scrie acasatv.ro.

Dana o va introduce la „De Suflet” si din suflet pe Diana, pe care telespectatorii ProTv International au urmarit-o si au indragit-o in multe seriale si productii ca „Pacatele Evei”, „Iubire ca in filme”, „Regina”, „Aniela”, „Iubire si onoare”, „Pariu cu Viata”, „Ingeri Pierduti” si in filmul „Minte-ma frumos”, care va fi difuzat la ProTv International vineri, 27 decembrie.

„Dupa 5 ani de prezentat emisiunea De Suflet intru in cel mai bine motivat concediu, acela de maternitate. Ultimul sezon a fost cu totul special, avand in vedere ca l-am prezentat in doi, alaturi de bebe mic in burtica, in ultimele editii ajungand chiar pana in ultimul trimestru de sarcina. Chiar vreau sa-i multumesc Dianei ca ma ajuta, ca pot sa-i predau stafeta in aceasta perioada importanta din viata mea si ca, datorita ei si a echipei mele, pot sta linistita ca emisiunea De Suflet va fi si in sezonul viitor la inaltime”, declara Dana, care o va avea alaturi de ea in platou pe Diana in ultima editie a emisiunii.

La randul ei, Diana este foarte incantata de noua postura si ca incepe noul an cu un proiect atat de diferit fata de ce a facut pana acum. „Sunt foarte fericita pentru Dana ca va deveni mamica si ma bucur din suflet ca am fost aleasa sa fiu alaturi de romanii de pretutindeni, de aceasta data duminica seara! Emisiunea va continua la fel de frumos, cu invitati minunati, iubiti de toti romanii, iar eu sper ca ma voi ridica la inaltimea asteptarilor„, incheie noua vedeta ProTv International.