Dana Rogoz in a noua luna de sarcina. Uite cum se simte!

4

Blonda este nerabdatoare sa devina mamica si desi majoritatea timpului il petrece intinsa in pat, ea a inceput sa se agite organizand spatiul din casa pentru a-i ajunge „perfectului” ei atunci cand vine acasa de la maternintate.

„Totusi nu-mi vine sa cred ca sunt in luna a 9-a de sarcina. E luna la care te gandesti cel mai mult de cand afli ca esti insarcinata. Parca mai ieri ma bufnea plansul cand scriam titlul postului “Sunt insarcinata”. Emotiile au crescut in mod evident. Mai am vreo 2 saptamani jumate (sper, daca nu se grabeste) pana cand il voi cunoaste pe bebe mic, pe Perfectu’ nostru. Pe ultima suta de metri simt mai tare efectul instinctului de pregatire a cuibului si ma agit prin casa ca o catelusa care isi pregateste locul in care va aduce pe lume puii. Suna ciudat, dar cam asa e.

Simt nevoia sa fac dintr-odata ordine prin sertarele mele de bijuterii, sa rearanjez hainutele de nou-nascut, sa sterg praful prin casa, cu alte cuvinte sa le am pe toate in ordine pentru urmatoarele…6 luni? Dar nu va faceti griji, reusesc sa-mi domolesc acest impuls, dand dovada de precautie. De altfel, mare parte din timp mi-o petrec acasa, in patut, intinsa pe partea stanga. Azi am iesit totusi la controlul de 36 de saptamani. Am fost la spitalul Regina Maria, unde voi naste, sa discut cu un medic anestezist si un medic neonatolog, care sa-mi explice cum vor decurge toate pas cu pas. M-am intors acasa mai linistita, afland raspunsurile la toate intrebarile pe care le aveam. Un sentiment tare placut” a scris Dana pe blog.