CUTREMUR in Antena 1: Se schimba juriul de la “Te cunosc de undeva”!

11

Juriul show-ului “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1 se va schimba, din cei patru cu care ne-am obisnuit, Andreea Balan, Ozana Barabancea, Aurelian Temisan si Andrei Aradits, doar unul va „supravietui”.

Show-ul “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, va “suferi” cateva schimbari majore in noul sezon. Juratii nu vor mai fi aceiasi, cu exceptia unuia singur. Conform unor surse din trustul Intact, prezentatorii Alina Puscas si Cosmin Selesi vor ramane pe pozitii.

“Juratii se vor schimba odata cu noul sezon “Te cunosc de undeva”. Singurul care va ramane ca jurat la acest show este Andrei Aradits, restul nu vor mai fi. Deja s-au ales si ceilalti noi jurati care vor intregi echipa, alaturi de Aradits. In noul sezon se vor mai face si alte schimbari. Alina Puscas si Cosmin Selesi vor ramane in continuare prezentatori. Concurentii ce vor fi la noul show sunt nume renumite, insa aceasta lista inca nu este finalizata”, ne-au declarat surse din anturajul fostilor jurati de la “Te cunosc de undeva”.

Sursa: wowbiz.ro