Cum va aparea la dus SEXY-VIOLATOAREA alaturi de colegele de celula! FOTO FIERBINTI

8

Dupa ce a fost condamnata in prima instanta la cinci ani de inchisoare cu executare, Luminita Perijoc, alias sexy-violatoarea din Tulcea, va avea zeci de colege de celula alaturi de care va face dus.

Evident, la dus, nu exista Photoshop. Motiv pentru care colegele de detentie vor avea ocazia sa o vada in toata splendoarea ei, ceea ce ne face sa credem – fara sa fim rautaciosi – ca ii va fi mai greu sa isi gaseasca repede iubita pe care si-o doreste, adica o bruneta miniona cu sani potriviti de mari. E adevarat, sexy-violatoarea poate oricand sa isi puna la bataie -daca va fi nevoie, chiar si la propriu – celelalte atuuri, mai ales daca va fi nevoie sa se „confrunte” cu o tipa mai micuta: statura si talia impresionanta. Si, avand in vedere ca a fost acuzata ca ar fi violat un barbat… nu ne-am dori sa fim in pantofii vreunei brunete care ii cade cu „tronc” Luminitei.

Si, pentru ca suntem convinsi ca are multi fani, Spynews.ro va prezinta, in exclusivitate, cateva fotografii neretusate cu Luminita Perijoc, imagini pe care, daca nu li se va face mila judecatorilor, vor avea ocazia sa le vada si detinutele de la penitenciarul la care va fi incarcerata, cinci ani, pentru tentativa de omor.

Sursa: spynews.ro