Cum si-a petrecut Gigi Becali, Craciunul in puscarie

5

Gigi Becali a ajuns sef de celula, dar de Craciun a avut parte doar de pachetul trimis de familie!

Zvonurile lansate despre hrana imbunatatita a detinutilor, cu ocazia sarbatorilor de iarna, sunt doar niste simple povesti. Prezent intr-o emisiune de televiziune, un reprezentant al Administratiei Penitenciarelor a declarat ca statul aloca in aceasta perioada o suma de toata jena: 50 de bani pe cap de detinut! Per total, cu acesti bani, sefii penitenciarelor au incearcat sa le ofere detinutilor ceva in plus la hrana. E vorba de un desert foarte saracacios, in cel mai bun caz, un pachet de biscuiti. De acest regim a beneficiat si Gigi Becali, care insa in ziua de Craciun a primit un pachet cu alimente din partea familiei.

Becali a cantat colinde in Noaptea de Ajun

Gigi Becali, credincios cum il stim, a fost cel care a dat tonul colindelor printre detinutii de la Poarta Alba, unde si el este inchis. Becali a cantat colinde, indemnandu-i si pe colegii sai de celula si nu numai sa faca acest lucru. De cand a ajuns la Poarta Alba, Becali a devenit sef de celula si se pare ca se va ocupa de organizarea unui campionat intern de fotbal-tenis.

Desi acum de Sarbatori a incercat sa para optimist, Becali a avut o mare durere in suflet. El a ratat şansa de a fi evaluat de comisia de la penitenciarul Poarta Albă, pentru a obţine permisiunea de a merge acasă de Crăciun. Fostul europarlamentar a început prea târziu să se implice în activităţile desfăşurate în închisoare, aşa că mai are de aşteptat până să primească recompensa mult dorită.

Scrie în lege că trebuie să-mi dea 30 de zile libere pe an. M-am comportat frumos, am respectat toate legile voastre, am intrat în toate programele de reeducare. Daţi-mi şapte zile, daţi-mi una să-mi văd nevasta şi copiii. Aici e durerea, în rest nu am nicio treabă. M-am acomodat în trei secunde şi acum sunt deţinut, am uitat cine era Becali. Eu m-am învăţat cu puşcăria imediat„, a declarat Gigi Becali pentru Romania TV.