Cum se comporta Ilinca Vandici si Liviu Varciu atunci cand nu mai sunt la tv sau vanati de paparazzi

14

Indragostiti si fericiti in ochii multora, Ilinca Vandici si Liviu Varciu aproape ca se ignora reciproc atunci cand cred ca nimeni nu ii vede. O cina la restaurant, in compania unui alt cuplu, i-a dat de gol, fara voia lor.

Mai ceva ca-n basme, presupusa idila dintre Liviu Varciu si Ilinca Vandici a crescut intr-o zi cat altele in luni sau chiar ani! Povestea relatiei momentului pare insa cu totul alta atunci cand luminile camerelor de filmat se sting.

Dintre „dovezile” incontestabile de… amor nu lipsesc nici gesturile prietenesti de… indiferenta sau saruturile amicale… pe obraz.
Anuntata cu surle si trambite de presa mondena, idila momentului din showbiz pare doar un balon de sapun atunci cand nu exista reflectoare. Indragostiti la televizor, Ilinca Vandici si Liviu Varciu se comporta mai degraba ca doi buni camarazi in timpul liber. La fel de… amical s-au rasfatat si in timpul unei intalniri la cina, alaturi de Roxana Ciuhulescu si sotul ei.

Fara prea mult romantism, asa-zisii parteneri si-au facut aparitia separat. Prima a sosit Ilinca, in timp ce Liviu s-a lasat asteptat cateva zeci de minute. Inca din strada, a grabit pasul si si-a suflecat manecile, cu un gest nu tocmai potrivit pentru a impresiona femeia iubita, intr-un restaurant de cinci stele.

Nici cand a ajuns langa Ilinca, Don Juanul dambovitean nu si-a activat latura… tandra. Asemeni unui prieten vechi, Liviu si-a intampinat presupusa iubita cu un sarut amical pe… obraz!

La fel de rezervati si in timpul cinei, Liviu si Ilinca s-au ignorat aproape toata seara. Asezati la distanta si captivati de conversatia cu prietenii de langa ei, nu le-a luat mult ca sa uite unul de prezenta celuilalt. Nici cand s-au mutat mai aproape, n-au inceput sa curga dovezile de afectiune.

 

Mai preocupat de felul in care ii sta parul, Liviu si-a cuprins iubita de umar doar cat sa imortalizeze momentul intr-o poza numai buna de postat pe facebook. De indata ce sesiunea foto s-a incheiat, Varciu s-a grabit sa se intoarca la locul lui.

„Am vazut ca v-ati pupat pe obraz, nu v-ati sarutat, ati stat departati la masa… Parca erati indragostiti…
Nu stiu despre ce vorbesti!”
, s-a fastacit Ilinca Vandici la intrebarea reporterilor Cancan.ro.

Nici cand cina s-a incheiat, Liviu nu a parut sa-si foloseasca armele de seductie asupra celei cu care se spune ca ar avea o idila. Degeaba s-a oferit Ilinca sa isi conduca iubitul cu masina ei. Au plecat impreuna, insa intalnirea s-a incheiat de indata ce Liviu a ajuns acasa. Nu a zabovit la taclale, ci s-a grabit sa intre singur in bloc!

La fel de singura ca in perioada in care nu aparusera inca zvonurile unui amor cu Varciu, Ilinca s-a vazut nevoita sa-si alimenteze singura masina, ca sa ajunga acasa. Timp suficient cat sa dea un telefon la miezul noptii. Nu iubitului, ci… mamei ei.
„Sunt bine. Vorbesc cu mama. N-as vrea sa inchid cu ea…”

In timp ce Liviu s-a grabit sa isi anunte logodna inca de saptamana trecuta, ce-i drept doar virtual, Ilinca se fereste sa confirme idila dintre ei.
„Spune! Intreaba-ma! Ce vrei sa ma intrebi?
Poate nu vrei sa auda mama ta…
Mama ta stie de relatia ta cu Liviu?
Altceva, pe langa asta!
Formati un cuplu sau nu formati un cuplu?
Altceva, pe langa asta?
Am vazut ca v-ati pupat pe obraz, nu v-ati sarutat, ati stat departati la masa… Parca erati indragostiti…
Nu stiu despre ce vorbesti!”

Totul a inceput in platoul unei emisiuni. De la cateva tachinari pana la zvonurile unei relatii si sarutari filmate, a fost cale scurta. Liviu si Ilinca au devenit imediat cel mai mediatizat cuplu al momentului. Totusi, satena pune singura la indoiala… autenticitatea amorului lor.

La fel de… nelamurit pare si Liviu in ultima vreme, cand vine vorba de prezentele feminine din viata lui. O seara la bowling alaturi de o blonda, o dimineata cu doua cuceriri pe bancheta din spate a taxiului sau o noapte in club alaturi de o fosta iubita… Ipostaze cu care doar Ilinca pare sa nu fie… familiarizata!

sursa: cancan.ro