Cum sa minti frumos o femeie ca sa intri in patul ei. Zece trucuri bine de stiut!

21

Desi femeile par a fi sensibile si credule, lucrurile nu stau chiar asa. De multe ori ca o alternativa de autoaparare, femeile lasa sa se vada aceste lucruri de dinafara. In interior, lucrurile stau insa foarte diferit. Cu o foarte mare abilitate de a citii gandurile barbatilor, acestea intuiesc dinainte ce doresti de la ele si pana unde vrei sa ajungi.

Iata un top 10 minciuni pe care femeile vor sa le auda ca sa se lase bagate in pat:

 1.      O complimentezi fara sa pari fals. Indiferent daca te atrage in mod special aspectul ei fizic, sau doar are un sex appeal puternic, femeia trebuie sa stie ca o consideri frumoasa si ca te simti atras de frumusetea ei.

2.      Spune-i ca simti ca locuinta ei are nevoie de o mana masculina. Femeile au nevoie de un sprijin masculin, iar daca un barbat se ofera sa te ajute in treburile casei, acest ajutor e binevenit uneori, iar drumul spre dormitor se va scurta.

3.      Incearca sa o convingi ca defapt nu sex cauti la ea. Aceasta se va simti putin contrariata de acest lucru, fapt ce o va face vulnerabila in fata ta.

4.      Spune-i ca vezi in ea sora pe care nu o ai si de care ai foarte mare nevoie. O femeie va fi sensibilizata de astfel de confesiune si iti va deschide portile casei ei mult mai rapid, daca actionezi cu cap, o vei avea in patul ei rapid.

5.      Incearca sa ii starnesti curiozitatea vorbind despre „prietenul tau cel mai bun” ca fiind imens. Acest lucru o va conduce foarte rapid catre dormitorul tau, poate doar din dorinta de a afla adevarul

6.      Spune-i cat de bun esti la pat. Femeile vor sa stie lucrurile acestea si de multe ori acest subiect le intimideaza. Vor fi curioase care-ti sunt calitatile intr-ale sexului.

7.      Spune-i ca de obicei te sacrifici pe tine si dai totul pentru a satisface o femeie. Odata ce acest lucru va ajunge la urechile ei, femeia va fi impresionata si dornica de o partida de amor de neuitat

8.      Spune-i ca de obicei esti un tip generos. Intai de toate femeia trebuie sa stie ce potential ai. Ea nu va lasa un neica nimeni sa intre in patul ei

9.      Spune-i cat esti tu de romantic. Femeile iubesc romantismul, vor adora sa auda din gura unui barbat aceste lucruri. Daca ii promiti o noapte romantica, e ca si a ta.

10.  Spune-i ca adori cumparaturile si ca esti un tip foarte rabdator cand vine vorba despre asta. Nici nu mai conteaza ca nu are nici o legatura cu partida pe care o cauti tu. Femeia pare setata uneori, daca aude ce ii place, vei obtine usor o partida de amor de la ea.