Cum fuge Bianca Dragusanu de paparazii. Uite cum fac acestia misto de ea!

6

De cand si-a petrecut un weekend la Paris cu Adrian Cristea, Bianca incearca sa se ascunda de ochii lumii si de paparazii. Dar nu prea reuseste, iar fuga asta nebuna a devenit subiect de caterinca pentru cei care o urmaresc!

Bianca Dragusanu se afla in mijlocul unui scandal de proportii. Ea a fost prinsa cu Adrian Cristea la Paris. Cei doi si-ar fi petrecut un weekend romantic in capitala Frantei, fara stirea lui Victor Slav. Roscata refuza sa ofere o explicatie clara despre ceea ce s-a intamplat la Paris si fuge de paparazzii.

Acest lucru ii face pe reporteri si pe cei care o urmaresc sa se amuze teribil! Recent, ea a fost urmarita de o armata de jurnalisti in timp ce se indrepta spre apartamentul unei prietene. Roscata s-a comportat absolut hilar. A inceput sa fuga ca disperata pe scari si sa tipe. Nici macar nu stia la ce etaj statea prietena ei.

Paparazzii si reporterii TV care erau dupa Bianca au inceput sa faca glume pe seama ei si sa faca misto de situatie.

„De ce fugi, Bianca? Uite-l pe Cristea!!! Asa v-ati alergat si la Paris?”, a spus un paparazzo.

„Sa te uiti diseara la WOWbiz sa il vezi pe Victor zgariat! De ce e zgariat? Aveti pisici? Ti-e foame? Te asteapta Cristea aici?”, a mai spus jurnalistul.