Cum arata sotia celui mai sexy barbat din ”Game of Thrones”

15

In 2011 a fost numit de cei de la revista People „cel mai sexy barbat in viata”. In varsta de 34 de ani, barbatul formeaza un cuplu cu o femeie care nu se incadreaza in tiparele obisnuite de frumusete.

Actorul cunoscut pentru rolul lui Khal Drogo din „Game of Thrones” este casatorit din 2007 cu Lisa Bonet, fosta partenera a cantaretului Lenny Kravitz si mama lui Zoe Kravitz.

Jason si Lisa s-au cunoscut in 2005, cand au si inceput o relatie, pe care au oficializat-o in 2007, cand Bonet a nascut primul copil al cuplului, Lola Iolani Momoa. In 2008, cei doi au urat bun-venit pe lume celui de-al doilea bebelus, Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa.

Desi sotia este mai mare decat el cu 12 ani si cu toate ca este mereu inconjurat de femei frumoase, Jason ii este loial Lisei, care, potrivit presei insa, nu accepta cu foarte mare usurinta avansurile pe care sotul le primeste din partea altor femei.

Casnicia lor este solida, spun totusi surse din cercul de prieteni al cuplului, care se arata mereu deschis si mizeaza pe sinceritate pentru a depasi orice obstacol.

Se spune ca Jason, Lisa si Lenny sunt foarte buni prieteni si ca nu se lasa afectati de faptul ca Lisa si Lenny au divortat, punand pe primul loc binele fiicei lor, Zoe. De altfel, Jason, Lisa, Lenny si Zoe sunt adesea fotografiati impreuna, ca o mare, unita si putin bizara familie.

Ce parere ai despre felul in care arata sotia lui Khal Drogo din realitate? Ti se pare ca cei doi se potrivesc?