Cum arata sotia celui mai celebru bucatar din lume. Uite-o pe jumatatea lui Jamie Oliver!

6

Nu e gospodina sau pasionat de bucatarie care sa nu fi auzit macar o data de celebrul Jamie Oliver, cel mai cunoscut si simpatic chef britanic.

Cu toate ca ii urmaresc cu placere emisiunile si se inspira din retetele lui, nu multi sunt aceia care stiu informatii despre viata lui personala. De aceea, ne-am gandit sa va aratam cateva imagini cu Jamie si sotia lui, cea care ii este alaturi de aproape 14 ani.

Jamie Oliver a inceput relatia cu Jools, cum o alinta chiar el, pe cand aveau amandoi 18 ani. Pe atunci, planurile lor de viitor erau modeste si se vedeau lucrand o perioada si mai apoi deschizandu-si un pub in Essex, locul in care s-au nascut si au crescut.

Niciunul nu se gandea ca la 22 de ani, carisma lui Jamie il va transforma in vedeta internationala si ca va deveni unul dintre cei mai de succes chefi din Marea Britanie. Asa s-a intamplat insa, iar viata lor s-a schimbat.

In 2000, cei doi au hotarat sa se casatoreasca, iar in 2002 au devenit pentru prima oara parinti, prima lor fetita, Poppy Honey Rosie Oliver, fiind conceputa cu ajutorul fertilizarii in vitro, intrucat la vremea respectiva Juliette avea probleme cu ovarele polichistice.

Au urmat inca 3 copii, dintre care 2 fete (Daisy Boo Pamela Oliver si Petal Blossom Rainbow Oliver) si un baietel (Buddy Bear Oliver).

Despre Juliette, Jamie spune ca este o mama foarte buna, pea buna chiar, si ca este genul de persoana increzatoare si extrem de hotarata.

La fel de activa ca el, Jools a lucrat pentru scurt timp ca model, a scris carti pentru copii si a creat colectii speciale pentru copii pentru brandul „Mother Care”. Modesta si discreta din fire, ea nu apare foarte des la evenimente mondene si aste rareori surprinsa de paparazzi.

In plus, spune ca a incercat mereu sa duca o viata modesta alaturi de Jamie si copii, care au purtat, de pilda, aceleasi haine de bebelusi 4 generatii la rand: „Nu ma vad cumparand cirapei de la Dior. Ce rost ar avea?”

Nu in ultimul rand, Jools spune ca Jamie o iubeste, ca ar face orice ii cere si ca desi mai trec uneori prin situatii delicate, cuplul lor este unul solid. In definitiv, sunt casatoriti de aproape 14 ani si se inteleg la fel de bine ca la inceput.