Cum arata Monica Gabor fara machiaj la primele ore ale diminetii

11

Nu mai este un mister pentru nimeni faptul ca Monica Gabor duce o viata de vis alaturi de Mr. Pink in SUA, iar casa celor doi este una luxoasa si foarte spatioasa.

Desi a mai postat pana acum imagini din caminul ei din SUA, Monica a avut grija sa nu isi etalze dormitorul si le-a impartasit admiratorilor de pe Facebook doar o mica parte din acesta, mai exact altarul aranjat dupa moartea mamei ei, format dintr-o noptiera alba, cu mai multe sertare.

Pe noptiera se vedea atunci o veioza moderna, metalica, dar si 12 lumanari mari, multe dintre ele cu imagini religioase.

De data aceasta, Monica s-a pozat ea singura in pat, fara pic de machiaj, din dorinta de a le ura „buna dimineata” celor care ii urmaresc activitatea, si a-i intreba daca tin post.

Imaginea in care fosta doamna Columbeanu a indraznit sa apara fara machiaj este insotita de o fotografie cu micul dejun al divei, rosii, falafel, sos pe baza de thini si lipie: „Bună dimineața! Țineți post? De ce/ de ce nu? Vă doresc o zi frumușică!”, a scris Monica.

Fara prea mare intarziere, admiratorii au ineput sa-i raspunda si si-au manifestat chiar dorinta de a fi invitati la masa. Dincolo de meniu insa, vrem sa stim ce parere aveti despre look-ul Monicai si despre faptul ca s-a pozat in aceasta ipostaza.