Cum arata Monica Dascalu cand nu prezinta stirile. Iti place de ea?

101

A inceput sa lucreze in Pro TV din anul 2 de facultate, cand a participat la concursul pentru postul de prezentatoare la statia locala de la Targu Mures, insa in scurt timp a devenit un simbol al fumusetii.

Este un berbec atipic care nu crede in caracteristicile generale din zodii. A terminat Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, unde si-a format o atitudine obiectiva asupra oamenilor si lucrurilor, insa destinul a adus-o in televiziune.

Talentul, munca depusa dar si fizicul sau de invidiat au ajutat-o pe Monica sa ramana la pupitrul Stirilor ProTV, aceasta prezentand in continuare jurnalul de la ora 17:00.

De-a lungul timpului, Monica a fost curtata de multi barbati din showbiz-ul romanesc, insa viata sa privata a ramas in afara camerelor de luat vederi.

Parul sau blond si figura expresiva i-au asigurat stiristei un loc printre cele mai sexy femei din Romania insa ochii sai verzi sunt cei care i-au adus titlu de „femeia cu cei mai frumosi ochi din Romania”. Cel putin asta crede Andreea Esca, colega sa de la stiri.

„Poza din lift”-  cu Monica Dascalu :-). Cine este de acord ca Monica are cei mai frumosi ochi din tara asta???, a scris prezentatoarea pe Facebook. Fanii celor 2 stiriste au raspuns imediat,  imaginea strangand peste 5.000 de like-uri.