Cum arata femeile din viata celebrului actor Dwayne Johnson

21

Viata personala a lui Dwayne Johnson nu are nimic in comun cu cea pe care acesta o traieste zilnic pe platoul de filmare, anunta perfecte.ro.

Dwayne Johnson si-a indreptat atentia in ultima vreme catre filmele de actiune, in care il interpreteaza intotdeauna pe baiatul rau, care impresioneaza printr-o forma fizica de invidiat si un corp caracteristic marilor culturisti.

In viata de zi cu zi insa, el este un familist convins si desi a divortat de sotia lui, Dany Garcia in anul 2007, dupa o casnicie fericita timp de 10 ani, cei doi au o relatie buna si isi cresc impreuna fetita in varsta de aproape 13 ani.

„De cand am divortat, lucram din ce in ce mai bine impreuna si o crestem amandoi pe Simone. Stii, cand te casatoresti, nu te gandesti ca vei semna mai tarziu actele de divort. Este dureros cand faci lucrul asta. Voi avea insa grija de ea in toate felurile posibile.”, a declarat Dwayne Johnson intr-un interviu acordat unei publicatii online, dupa despartirea de sotia lui.

Se pare insa ca in prezent actorul in varsta de 41 de ani si-a gasit fericirea in bratele lui Lauren Hashian, femeia cu ochi albastri si zambet cuceritor, care ii face viata mai frumoasa in fiecare zi.