Cum arata Andreea Esca inainte sa fie vedeta TV. Iti mai place de ea?

10

Este una dintre cele mai indragite si profesioniste prezente feminine de pe micile ecrane si are grija ca intotdeauna sa arate impecabil pentru publicul telespectator. Pentru a ajunge insa la rezultatul pe care il admiram pe micile ecrane si in pictoriale, Andreea Esca trece printr-un adevarat proces.

Prezentatoarea Stirilor ProTV de la ora 20 nu este surprinsa des fara machiaj. De aceea, mare ne-a fost surprinderea sa o vedem in culise, cand se lasa pe mana specialistilor pentru a arata perfect. Care este, deci, look-ul celei mai apreciate stiriste din Romania atunci cand nu o vedem la televizor?esca

Insasi Andreea a postat pe contul oficial de Facebook o imagine in care pare sa nu aiba inca pic de fard pe chip, ea facand fotografia chiar in culisele unui pictorial sau a unei aparitii, alaturi de Alexandru Abagiu, care se ocupa de look-ul ei.

Inainte de a se lasa imortalizata, Andreea arata ca o adevarata profesionista si da dovada ca are are grija ca infatisarea ei sa fie impecabila pentru a arata de nota 10 pentru public. Voi ce parere aveti?