Cuba Gooding Jr divorteaza dupa 20 de ani de casnicie

72

Unul dintre cei ma cunoscuti actori a decis sa puna capat casniciei sale, dupa mai bine de 20 de ani de la oficializarea casniciei cu iubita sa din liceu.

Potrivit TMZ, Cuba Gooding Jr si sotia sa, Sara Kapfer, au decis sa se desparta, invocand diferente ireconciliabile in fata Tribunalului din Los Angeles.

Sara isi doreste ca cei 2 copii minori sa locuiasca cu ea chiar daca custodia va fi impartita, iar pensia alimentara sa fie stabilita pe parcursul procesului.

Cuplul are 3 copii impreuna, dintre care 2 minori. Cuba Gooding Jr si Sara Kapfer s-au casatorit in 1994, fiind impreuna din perioada liceului.

Vestea a surprins pe toata lumea, in urma cu un an, Cuba discutand in cadrul unei emisiuni de televiziune cat de interesanta estedinamica dintre el si sotia sa.

Acesta a marturisit ca au trecut prin mai multe momente de cumpana de-a lungul relatiei lor, dar fiecare perioada a avut farmecul sau.

Cuba Gooding Jr este unul dintre cei mai cunoscuti actori de la Hollyood, in 1996 reusind chiar sa castige premiul Oscar pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar.

In 2013, acesta a jucat alaturi de Oprah Winfrey in Majordomul, film care s-a bucurat de un real succes.