Cristea si-a pus la profil o poza cu Bianca Dragusanu! Victor Slav a luat foc!

12

Doua saptamani, doar atat a durat plecarea lui Adi Cristea in Israel, departe de orasul in care s-ar putea intalni oricand cu Bianca, fie si intamplator. Si, se pare, s-a intors cu forte proaspete si planuri noi ca sa zgaltaie si ultima sansa data de Victor Slav casniciei cu Bianca.

Adrian Cristea si-a setat, ieri, o imagine cu Bianca la profil

Adrian Cristea si-a setat, ieri, o imagine cu Bianca la profil

Pe unul din site-urile de socializare ale printului, a aparut recent o fotografie in care era alaturi de Bianca in vremurile lor bune. Ba mai mult, chiar daca doamna Slav a declarat ca a intrerupt orice legatura cu Adrian dupa escapada la Paris, cei doi sunt in continuare prieteni pe aceeasi pagina de socializare. De data aceasta, putin mai optimist, printisorul da semnale ca nu renunta la cea pe care a cerut-o din nou in casatorie la Paris: “Lupta continua. Victoria e sigura.”… slogan al Congresului National African.

Ieri, printisorul si-a afisat farmecul prin capitala intr-o tinuta coborata parca direct de pe podiumul de prezentare. Pardesiu rosu, manusi din piele in buzunarul de la piept iar pe incheietura mainii sclipesc multe bratari din actualul trend. Ia pranzul in compania unui prieten la un restaurant cu pretentii.

Ca desert, devoreaza o portie de stiri mondene direct de pe telefonul mobil. Adi si amicul lui pleaca apoi, nu cu o caleasca ci cu un taxi.

Se intalnesc apoi cu alti prieteni insa Adi pare preocupat in continuare de lumea virtuala. Cu greu isi deslipeste ochii de telefonul mobil cand este solicitat sa zambeasca frumos la fotograf.

In acest timp, Bianca trebuia sa plece in Maldive cu prietena ei, Ana Radu. Site-ul cancan.ro a scris in exclusivitate ca Victor i-ar fi impus sa nu mai plece. De dragul lui, Bianca ar fi renuntat la vacanta exotica si ar fi ramas cu biletele cumparate dar… alaturi de sotul ei si in preajma lui Adi Cristea. Cat despre insistentele fotbalistului, Bianca recunostea la intoarcerea din escapada de la Paris ca Adi nu renunta usor la dragostea ce i-o poarta.

“M-a asigurat ca ma iubeste, ca el imi vrea binele si ca putem fii fericiti impreuna. Mi-a spus ca sunt singura femeie pe care o iubeste si cu care si-ar dori sa se casatoreasca si apoi a venit aceasta cerere in casatorie.”, marturisea Bianca in interviul acordat emisiunii Cancan.ro dupa intoarcerea de la Paris.