Criss si Vlad din LaLa Band vor sa se logodeasca

13

Criss si Vlad din LaLa Band au aproape doi ani de cand formeaza un cuplu si, in ciuda faptului ca sunt foarte tineri, cei doi se gandesc serios la viitorul lor impreuna.

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman sunt pregatiti sa-si duca relatia la un nou nivel si sa se logodeasca, dupa cum a dat de inteles Vlad, intr-un interviu acordat cancan.ro.

Tanarul a dezvaluit ca i-a oferit iubitei sale un inel, insa a fost mai mult in spirit de gluma. Cu toate acestea, Vlad spune ca a inceput sa se gandeasca din ce in ce mai serios la casatorie, mai ales ca totul pare sa fie in favoarea lor: „Acum ceva timp a fost un inel de logodna, ca intr-o joaca. Insa fiecare gluma are un sambure de adevar. S-ar putea sa se indeplineasca in curand. Eu am planul deja facut. Parintii mei sunt indragostiti pana peste cap de Criss. Insa primeaza cariera. Fara ea e greu sa iti intemeiezi o familie. Atunci cand iti gasesti persoana potrivita, ti-e frica sa nu o pierzi si te gandesti sa faci si acest pas”, a marturisit el.

Desi din exterior par sa formeze cuplul perfect, Criss a recunoscut ca si ei au parte de certuri si momente mai neplacute si ca secretul relatiei lor este felul in care reusesc sa treaca peste neintelegeri: „Daca te certi nu inseamna ca nu te potrivesti cu cineva. Din contra, cu cat esti mai diferit, cu atat ai mai multe lucruri sa imparti si sa inveti. Daca sunt certuri mici, zilnice, normale, este firesc. Nu e indicat nici sa fii intr-o fericire non stop. Devine monoton”.