Corina sexy si nonconformista in noul ei videoclip

7

Corina s-a transformat in fata sexy si nonconformista pentru clipul piesei „Of Corso”, o colaborare a artistei cu Connect-R. Solista si-a facut nu mai putin de cinci tatuaje cu acest prilej, pielea ei fiind acoperita cu cranii, o ancora, un scorpion si un dragon.

„Actiunea clipului se petrece intr-un oras din Cuba, iar eu joc rolul unei fete rele, care nu a fost cucerita niciodata. M-am tatuat din cap pana in picioare pentru acest clip, iar cel mai spectaculos este dragonul cu o coada uriasa de pe gat. Este menit sa intimideze orice barbat care incearca sa ma sarute…”, a spus Corina.

„Tatuajele nu sunt permanente, ci sunt aplicate de make-up artistul Alexandru Abagiu”, a lamurit insa vedeta. Totodata, artista afiseaza si un nou look avand parul vopsit in verde, mov, galben si roz: „Parul e colorat cu aerograful de Geta Voinea in culori vii, precum verde fluorescent, roz, mov sau galben aprins, iar cateva mese au fost colorate cu modelul animal print”.

Filmarile s-au desfasurat joia trecuta la studiourile Castel Film de la Snagov si au durat de la 8 dimineata pana a doua zi la 1 noaptea. Clipul este regizat de Florin Botea si va fi lansat oficial peste cateva saptamani. Piesa „Of Corso” a fost lansata in urma cu putin timp si se preconizeaza a fi hitul verii.