Corina, luata in brate de elevii din clasa a IX-a! Cantareata si-a lasat totul la vedere! FOTO

4

Corina a facut un show incendiar la un bal al bobocilor si s-a lasat luata in brate de elevi, iar baietii i-au aruncat priviri lacome.

A cantat cand era insarcinata pana aproape sa nasca, imbracand vestimentatii sumare, cu pantaloni scurti si maiouri decoltate, iar apoi si-a incantat publicul cu dansuri lasfcive la bara.

Corina este un artist care, din multe puncte de vedere, se ridica la standard international, iar in show-urile ei erotismul este unul dinrte cuvintele de baza. Asa s-a intamplat si zilele trecute, la un bal al bobocilor, eveniment desfasurat undeva in judetul Suceava. Iar solista s-a simtit atat de bine printre elevii de liceu, incat n-a avut nicio problema in a se lasa luata in brate dintre acestia, satisfacandu-le, astfel, cele mai fierbinti fantezii.

Iar in eupforia spectacolului, Corina probabil ca nu si-a dat seama ca, in momentul in care a fost ridicata pe sus, si-a lasat la vedere zona intima, oferind o imagine cat se poate de incitanta. Insa solista s-a comportat cat se poate de natural, dupa acest episod s-a urcat din nou pe scena si si-a continuat show-ul ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.

Sursa: cancan.ro