Controversatul castigator al Eurovisionului in tinute surprinzatoare la concurs si dupa acesta

10

Finala Eurovision a avut loc in urma cu o seara in Copenhaga si a fost unul dintre cele mai asteptate show-uri muzicale ale momentului.

Conchita Wurst a castigat concursul organizat la nivel international printr-o prestatie live impecabila si a atras din nou atentia asupra lui datorita alegerilor vestimentare indraznete si a look-ului inedit.

Participantul din partea Austriei a urcat pe scena intr-o rochie lunga crem, tip sirena, batuta in pietre stralucitoare, care i-a marcat talia subtire, a optat ca si in serile precedente pentru o peruca neagra si nu a renuntat la elementul reprezentativ pentru el, barba.

Prestatia deosebita a acesteia si piesa „Rise like a Phoenix” au convins atat publicul, cat si juriul, astfel incat Conchita Wurst a fost declarat la finalul serii castigatorul competitiei muzicale.

Imediat dupa evenimentul care a ridicat toata sala in picioare, Conchita a participat la o conferinta de presa, unde a uimit din nou datorita rochiei din dantela neagra, o alegere destul de curajoasa avand in vedere faptul ca acesta deja si-a castigat statutul de artist controversat.