Connect-R pune pe jar domnisoarele in cluburi cu noua lui tinuta! Uite dovada!

6

Connect-R e unul dintre cei mai bine vanduti artisti din Romania, iar organizatorii de evenimente sunt cu ochii pe el, asta datorita show-urilor incendiare pe care le face.

Connect-R are concerte la greu, uneori sustine chiar si 6-7 spectacole pe saptamana. Desi nu schimba cate 10-15 tinute in timpul show-ului, asa cum o face Andreea Balan, o artista care sustine acelasi numar de concert saptamanal, solistul reuseste sa-si “incinga” admiratoarele altfel.

 

A intrat pe scena cu geaca pe el, insa s-a dezbracat dupa ce a cantat cateva piese

De curand, Connect-R a avut un concert intr-un club din Ploiesti unde a facut un show extraordinar, iar fanele mai aveau putin si sareau pe el. Artistul s-a imbracat trendy, insa, mai mult in partea de jos, ca de la bust in sus era mai mult dezbracat! Un maiou cu gaurele i-a scos in evidenta pectoralii bine lucrati, fibra, patratelele de pe abdomen! Un pachet de muschi, asa era Connect-R. Admiratoarele au innebunit cand l-au vazut, l-au aplaudat, l-au strigat, insa s-au multumit cu cate un autograf si facand doar cateva poze cu el… Nu ca Misha, sotia lui, care beneficiaza zilnic de dotarile lui…Connect-R si-a expus pectoralii la concert

Si barbatii prezenti la concertul lui Connect-R i-au admirat corpul bine lucrat.