Connect-R e in faliment. Are sechestru pus pe studioul de inregistrari!

7

Connect-R ar trebui sa fie cel mai fericit din lume, acum cand mai are putin si devine tatic, insa lucrurile nu stau chiar asa. Interpretul are probleme destul de serioase in afaceri.

In 2011, Connect-R, pe numele sau real Stefan Mihalache, a infiintat firma Rappin On Media, care detine studioul de inregistrari cu acelasi nume. La suprafata, lucrurile merg bine, cantaretul avand, anul trecut, o cifra de afaceri de aproape 900.000 de lei si un profit de 735.000 de lei. Lucrurile s-au complicat pe fondul unui proces extrem de complicat pe care familia lui il are cu proprietarii imobilului in care aceasta locuieste cu chirie.

Familia lui Connect-R refuza sa paraseasca apartamentul respectiv, aflandu-se in plin proces de evacuare pe care l-au initat propretarii. Pana cand lucrurile se vor rezolva in justitie, asupra tuturor bunurilor mobile ale lui Connect-R a fost instituit un sechestru asigurator, pentru suma de 30.000 de lei.

Conform site-ului antitepari.ro, in luna mai a anului trecut, executorul judecatoresc Dorina Gont a solicitat inscrierea in registrul comertului a unui sechestru asigurator asupra partilor sociale detinute de Connect-R la Rappin On Media SRL. Acelasi site mentioneaza o alta problema pe care cantaretul o are la firma. Se pare ca acesta a uitat sa achite in prima parte a acestui an suma de 24.546 lei, restante de plata catre Fisc, consemnate la data de 30 iunie. Din aceasta suma, 24.112 lei o reprezinta TVA-ul datorat.