Confesiune HALUCINANTA a actorului Matthew McConaughey

7

Actorul Matthew McConaughey, care s-a lansat in comedii romantice precum „Cum sa scapi de un tip in zece zile”, a relatat intr-un interviu cum a luat decizia de refuza o vreme rolurile din acest gen de filme si de a se orienta spre scenarii care sa il „sperie”.

„Nu voiam sa fac acelasi lucru la nesfarsit. Citeam scenarii de comedii romantice si imi placeau. Dar doream sa fac si altceva, care sa ma sperie”, a declarat actorul intr-un interviu pentru revista London’s Time Out, informeaza contactmusic.com.

„Prima miscare a fost sa refuz scenariile. Au urmat sase luni in care am spus «nu», apoi un an in care nu s-a mai intamplat nimic. Am devenit anonim si, dintr-odata, (regizorul, n.r.) William Friedkin a avut ideea inspirata sa ma sune in legatura cu «Joe, asasin in timpul liber», apoi Steven Soderbergh, in legatura cu «Mike Meseriasu’»”, a mai spus actorul.

McConaughey, care a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor, cu rolul unui personaj seropozitiv, a recunoscut ca i-a fost greu sa nu lucreze o vreme, dar a trecut peste aceste momente dificile concentrandu-se pe viata de familie.

Matthew McConaughey a devenit cunoscut in 1993, dupa rolul din comedia „Marea ameteala/ Dazed and Confused”, construindu-si ulterior o cariera stralucitoare la Hollywood, cu roluri ca cele din filmele „Eu cu cine ma marit?/ The Wedding Planner”, „Cum sa scapi de un tip in 10 zile/ How To Lose A Guy In 10 Days”, „Sahara”, „Aurul nebunilor/ Fool’s Gold” si „Fantomele fostelor iubite/ Ghost of Girlfriends Past”.